Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

στα χρόνια που όλα γίνανε επάγγελμα .... που όλα γίνονται σαν αγγαρεία

του Ηλία Ντούβλη - Σμηναγού ε.α.
Με θλίψη αλλά και οργή συνάμα, πληροφορήθηκα σήμερα ότι στην ετήσια επιμνημόσυνη δέηση, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που τελέστηκε σήμερα στη Στρατιωτική πτέρυγα του νεκροταφείου επί της οδού Καλαμπάκας, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιου, για πρώτη φορά, δεν υπήρχε στην τελετή η Φιλαρμονική του Δήμου, δείχνοντας με την απουσία της, ότι μετά από την 28η Οκτωβρίου 2011, επανήλθε το πρόβλημα και προφανώς έμειναν στα «χαρτιά» τα όσα είχε υποσχεθεί στα μέλη της Φιλαρμονικής, η Δημοτική Αρχή Τρικάλων.
Ως απόστρατος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου "αποχαιρέτησα" πολλούς συναδέλφους μου – ιπταμένους και εδάφους, αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες - δύο μάλιστα εξ αυτών στο συγκεκριμένο κοιμητήριο, τον Ανθσγό Μιχαλάκη (αδελφό του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Μιχαλάκη) και του Υπσγού Περ. Κουβεντάρα, έχω να υποβάλω δύο απλά ερωτήματα :
1.  Μήπως τελικά "πτωχεύσαμε συνειδησιακά"  κύριοι της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρικκαίων ;
2. Ο Στρατιωτικός Διοικητής της Φρουράς Πόλεως Τρικάλων σε ποιες ενέργειες είχε προβεί για την αποστολή ενδεχομένως Στρατιωτικής Μπάντας ;  
φωτο και σχετικό άρθρο από το Trikalanews http://www.trikalanews.gr/article/42974/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου